2012-11-23

countdown the day

hye assalamualaikum belog..
masok hari ni tinggal lg duapuluhsembilan hari ja lagi..weee
neves tak neves tak..haha..
sebenarnya tak neves pon..cuma excited sangatsangat..yeaaahhhh
tapi neves tu tetap ada..yela..dah masok chapter baru dalam hidup..dah nak melangkah ke alam dewasa dah pon..huu..
setakat ni suma dah prepare..tinggal 30% ja lagi yang nak kena prepare menjelang hujunghujung kan..
mental macam dah ready..macaaammmm je..tapi fizikal ni..subhanaAllah..makin mok2..macam mana nak nampak kur kur ni di hari bahagiaa ni...haha..
tapi takpala..apa yang penting semoga semuanya berjalan dengan lancar..aaminn.. :)
btw, alhamdulillah..perang kt palestin dah berakhir..gencatan senjata..Allah dah makbulkan doa-doa kita..hebatnya kuasa doa..tu lah senjata kita..semoga dunia sentiasa aman lepas ni..sedih bila tengok video-video kt gaza..tak sampai hati nak tengok sampai habis..tengok skerat pon dah meleleh..kalo full gamaknya mesti dah banjir..huu.. :'(



No comments:

Post a Comment