2012-10-05

tadak tajuk


bismillahhirrahmanirrahim..

assalamualaikum semua..puhhh..puhhh..tiup2 sket sawang kat blog ni..dah lama rasa tak jenguk dan tak update..kemalasan berblogging tiba-tiba melanda..tapi malam ni jadi rajin tataw pasepa..banyak benda nak berkongsi tapi tataw nak mula dari celah mana.huu.. btw, sekarang suma dah setel..tinggal nak final exam, kissm dan interview..alhamdulilah akhirnya aku dapat jugak habiskan suma perkara-perkara yang penting..paling penting thesis aku dah boleh jilid..yeaaayyyy..syukurr ya Allah..tima kaseh jugak kt kawan-kawan yang banyak bantu membantu tolong menolong..hehe..
sekarang ni musim haji, so kalo buka astro oasis banyak la kisah-kisah perjalanan haji..bila aku tengok suma ni seriously aku rindu saat-saat aku kt sana..bila dok sana tak payah nak pikiaq apa2..yang aku taw aku rasa dekat sangat dengan DIA..ya Allah kalo boleh aku nak lagi rasa perasaan camtu..perasaan bebas tenang gembira dari masalah dunia.perasaan hati yang tak payah pikir apa2..perasaan bahagia bila rasa dekat denganMu ya Allah.. :')


rindunya kt tempat ni..seriously.. :')

semoga esok aku akan kembali semula di sini..aaminn.. :')

ok..2nd chapter pulak..sekarang aku busy prepare hari-hari untuk menjadi seorang dewasa..ngeh3..aku selalu tertanya-tanya dalam hati betoi ka keputusan yang aku buat ni..tapi sampai sekarang aku macam tak dapat jawapan lagi dan aku akan berusaha untuk terus mencari jawapan sampai aku jumpa..ya Allah, kau permudahkanlah segalanya..aaminn.. :)

3rd chapter..tinggal lagi berapa minggu ja lagi aku akan menghabiskan sisa-sisa hidup sebagai seorang student..lepas ni aku akan melangkah ke 1 chapter baru dalam hidup..takot la jugak sket2 tapi tak sabar nak melangkah dari satu step ke satu step..aku baru perasaan, rupanya aku dah besaqqqqq..aku dah melangkah ke alam dewasa dan bakal melangkah ke alam pekerjaan..cepatnya masa berlaluuuu..huu

kalo diikutkan banyak lagi aku nak merapu..tapi aku rasa macam dah borink pulak..haha..sampai kt sini jelah..nanti rajin aku sambung len nah..pasni aku try rajin2 kan diri mengupdet benda ni..walaupun aku taw tadak readers sangat tapi takpa.aku rasa puass bila dapat luah kat diary alam maya aku ni..huhu..btw, kepada silent readers..doakan aku sentiasa murah rezeki, berjaya dalam hidup dan bertemu jodoh dengan orang-orang yang beriman..aaminn.. :)