2011-06-27

terima kasih mama

assalamualaikum..
entry ni da 2 bulan lebih dh aku taip masa mother's day..tapi hari ni baru gedik2 nk publish..tu pon lepas aku belek entry lama2 untuk nak delete..baru perasaan aku lupa publish yang ni..tapi takpe..hari2 mother's day.. untuk mama..

MAMA...

  • Terima kasih mama, sentiasa ada bila kakcik sedih, 
  • Terima kasih mama, kemas kan bilik kakcik hias cantik2 bila tahu kak cik nak balik rumah
  • Terima kasih mama, tolong cucikan baju2 kakcik n then tolong sidai dan lipatkan, 
  • Terima kasih mama, masakkan makanan kesukaan kakcik,
  • Terima kasih mama, selalu tolong selesaikan masalah kakcik,
  • Terima kasih mama, tolong marah2 tegur kakcik bila kakcik buat salah
  • Terima kasih mama, selalu call kakcik, kakcik tau mama rindu kakcik sgt kan
  • Terima kasih mama, selalu sabaq dengan perangai kakcik yang mama sendiri masih tak paham,
  • Terima kasih mama, selalu kejut subuh
  • Terima kasih mama, tolong bancuh milo ais setiap kali kakcik pulang dari sekolah
  • Terima kasih mama, sentiasa layan janji palsu kakcik yang konon2 nak bangun awal bawak mama balik kampung, pergi jalan2, shopping2,
  • Terima kasih mama, bagi kakcik tidur sebelah mama bila abah tadak,
  • Terima kasih mama, jaga kakcik bila kakcik sakit,
  • Terima kasih mama, sentiasa dengar bebelan kakcik yang suka merungut macam2,
  • Terima kasih mama, tolong siapkan baju raya,
  • Terima kasih mama, sebab sayangkan kakcik
  • Terima kasih mama, tak kesah bila kakcik salah potong sayur jadi macam2 bentuk
  • Terima kasih mama, sebab layan kakcik macam princess kadang2 tuh, Yes u r my angel mama
  • Terima kasih mama untuk semua yang mama dah buat untuk kakcik.

hepy mother's day mama.. i <3 you.. no words can't describe how much i luv u mama.. :)


2011-06-24

new zealand with luv *part 1


A photo can tell a million stories..how your story be told??

tengok pic macam biasa2 ja tapi kalo dok dalam pic neh mesti rasa luar biasaaa..

tak pernah kenal
tak pernah bertegur sapa
tak pernah berjumpa
tapi...
disambut sebegitu luar biasaaa..
terharuu..sob3.. ^-^





tengs arin..elin..farah..ieha..nana 4 da cake..sedapp sangat sampai abeh licin.. terharu trokkk dengan layanan korang





last but not least..walaupun baru kenal tapi da sayangg sgt dengan ampa semua..


tengs atas persahabatan ini.. <3

notakaki : rendunya kt ampa sume..seriussss...!