2011-03-01

a day to remember *part 3*

hi..assalamualaikum..

gambar2 ni dah lama..tapi baru gedik2 nk update sebab sebulan dua ni busy teramat2 busy dengan tido..haha
ni masa bulan 1 aitu aku pegi hadyai..tak banyak pon gambar sebenarnya sebab sibuk cuci mata sampai terlupa nk bergambar.plus camera lak tertinggal..cuma ada sekeping dua je yang boleh jadi jadi kenang kenangan..huu.. :(

ni sempadan nk masok thailand dh..

oppsss..gambar senget..lupa nk rotate..haha..ni kt dannok..kalo korang nk pegi sana aku suggest restaurant ni..makanan dia sedap2 belaka..nyum3..


ni pulak kt pasar terapung..ala.yang diorang jual semua makanan atas sampan..makanan dia kt sini suma murah2 n unik2 belaka.. :)



yang ni kt pasar terapung gk.*abaikan gaya penulis yang silang kaki macam tettttt...


comey tak gelas ni??abang yang jual tuh kata gelas ni muka sailarmoon tapi aku tengok macam katun ape je..


nk jugak bergambar abang gila glemer ni..haha


time ni dah balik dah dari pasar terapong..ni time kitorang meronda2 kt bandar dia...nak masok makan mekD..tapi kang tak pasal2 terkena daging piggggyy.. :D



jeng..jeng..jeng..kenalkan..ni la si cantik  yang support saya sepanjang 2hari 1malam kt sana..tima kaseh cik yon..i sayang u laju2 ketat2 erat2 rapat2..haha.. bertuah dapat kawan ngan kamu..tengs sebab temankan saya buat border pass..support makan minum tempat tinggal saya kat sana..layan kerenah saya nak beli tu beli ni..tolong saya cari beg comey2..tengs 4 everything..

i will never forget our memories over there..

No comments:

Post a Comment