2011-02-18

a day to remember *part 2*

hi assalamualaikum..

ini entry bergambar..takdak apa2 yang menarik untuk pembaca sekalian alam tapi untuk aku ini adalah a day to remember forever n ever n ever..

nak skodeng scroll la ke bawah.. :)




midah..tima kaseh banyak2 sebab selalu bagi aku terapi gelak kuat2 sampai aku ingat aku sorang ja yang bernafas dalam dunia neh :D


kami suma hantu mekD..hasilnya lihatlah apabila hanya bekas2 kosong saja yang ditinggalkan kami.. 


 

masa ni dok full lg..ayaq pon x larat nk prabeh lagi..



tengok gambaq eskrem tuh tiba2 terliuq plak..nyum3..

lepas kami mengisi perut hingga bulat...kami pergi mencuci mata di kawasan2 yang jejaka agak penuh untuk dipandang-pandang dan di jeling-jeling..







susunan mengikut saiz..aku kan paling ''kecik'' kenala dok hujung skli..muahahahaha.. :D



muka tersenyum hati merintih siapa yang tahu.. (':


yayang.. aku sayang hang terok2 la..tengs sebab selalu ada kt sisi aku bila aku perlukan hang.. :D

mereka-mereka yang berada di dalam gambar ini adalah kesayangan aku..kawan susah senang yang sentiasa ada untuk aku..walaupun masing-masing dah jauh aku tetap ingat ampa semua sampai mati..tengs 4 being my fren..i syg u oll ketat2 lah..hahaha.. ;)


No comments:

Post a Comment