2011-01-14

hye hye 2011 bye bye 2010

assalamualaikum w.b.t

selamat tahun baru suma..eleh..lepaklah dulu..hari ni baru 10 Januari..tak terlambat lagi aku nak ucap tahun baru pon..baru 10 hari..haha..ok..sempena tahun baru ni aku dah takmo wat azam apa2 dah..azam aku benda yang sama ja kot macam taun2 lepas..harap2 taun ni ada la sket improvement..haha..

bila check2 balik apa yang berlaku masa 2010 banyak yang indah2 banyak jugak yang ngeri2..taun 2010 ni aku banyak kumpul kawan2 baru..yelah..aku kan pemalu orangnya..yekkk..haha..nak stat kawan dengan orang tuh cukup payah la habaq hg..tambah2 lak aku ni jenih pilih bulu's sket bila kawan..yang mana nampak agak2 x ley p awai2 g aku reject dari list nak jadi kawan..haha..sori to say la..aku kan peliks sket..so nak berkawan pon dengan orang yang peliks2 jugak la..haha..banyak benda aku nak review apa yang jadi masa 2010 tapi pikiaq2 balik biaq suma tuh tinggal kenangan jelah tambah2 kalo yang ngeri tuh..trauma ja kalo ingat2 balik kan..tapi takpalah..pengalaman mematuredkan aku..haha..

harap2 tahun ni banyak yang indah2 untuk dikenang..alhamdulillah 10 hari yang aku lalui ni banyak dah moment2 indah boleh dikenang..harap2 bertahan la sampai bila2 pon..tapi kalo dah nama hidup itu tipulah kalo takdak masalah..cuma sekarang aku lebih nk ignore small thing ni..malas dah nk layan sampah2 disekeliling aku..tengs jugak kt sampah2 yang mengentalkan hati aku..tanpa mereka mesti aku tak sekuat ni..aku taw bila aku jatuh terjelepuk pon takkan ada sapa yang menjenguk..so apa terjadi aku akan bangun dengan diri aku sendiri.. ^___*

congratulate jugak kt ana raffali sebab menang AJL semalam.. ^___^

p/s :

mari patahkan papan markah lama
mari padamkan buku tiga lima .. 
biar luka sembuh sendiri..
biar lupa ditebas hari.. :)


No comments:

Post a Comment