2010-12-21

aku hantu games

hi..assalamualaikum w.b.t

sekarang dalam mood malas mahu berbuat apa pon kecuali bermain game ini sambil melentok-lentok di atas katil bersama lappy usang kesayangan..

jeng jeng jeng

memperkenalkan

CITYVILLE


ok..meh aku nak cerita serba sikit pasai game ni..game ni lebih kurang cam game social city kot..aku tak pasti la rasa-rasa la..game ni memerlukan kita bina rumah, kedai, mall dan macam-macam lagi la kat dalam satu bandar tuh..dalam erti kata lain kita andaikan kita adalah seorang perancang bandar dan wilayah..errrrr...btoikah??
ok..sapa2 yang main game ni tolong add aku jadi jiran ampa nah..bila dah jadi jiran jangan lupa tolong hantaq energy dengan goods ok..yang tak main tu boleh la cuba-cuba main bagi hilangkan segala kebosanan yang telah melanda diri tuh..
errr..satu lagi..aku da tak main cafe world, farmville, petville, pet society, treisure island dan segala jenis-jenis menda alah ni..boleh stop dah kot hantaq gift and so on..huu.. (^___*)


p/s : teringat dulu2 isi uitm amik kos perancangan bandar dan wilayah..last2 men dalam game pon ok pa.. :)

2 comments:

  1. huhu.same la kite.
    mak CF mmbebel coz xmkn.
    asek dk ngdap game ni jep.
    adik pon follow maen game ni gaks.
    abg pon.satu family satu game.
    cewah :)

    ReplyDelete
  2. waa..ada geng..best kn game ni..
    ralit je dok lyn..huu..
    add la kite jd jiran dlm fb.. :)

    ReplyDelete