2010-12-21

aku hantu games

hi..assalamualaikum w.b.t

sekarang dalam mood malas mahu berbuat apa pon kecuali bermain game ini sambil melentok-lentok di atas katil bersama lappy usang kesayangan..

jeng jeng jeng

memperkenalkan

CITYVILLE


ok..meh aku nak cerita serba sikit pasai game ni..game ni lebih kurang cam game social city kot..aku tak pasti la rasa-rasa la..game ni memerlukan kita bina rumah, kedai, mall dan macam-macam lagi la kat dalam satu bandar tuh..dalam erti kata lain kita andaikan kita adalah seorang perancang bandar dan wilayah..errrrr...btoikah??
ok..sapa2 yang main game ni tolong add aku jadi jiran ampa nah..bila dah jadi jiran jangan lupa tolong hantaq energy dengan goods ok..yang tak main tu boleh la cuba-cuba main bagi hilangkan segala kebosanan yang telah melanda diri tuh..
errr..satu lagi..aku da tak main cafe world, farmville, petville, pet society, treisure island dan segala jenis-jenis menda alah ni..boleh stop dah kot hantaq gift and so on..huu.. (^___*)


p/s : teringat dulu2 isi uitm amik kos perancangan bandar dan wilayah..last2 men dalam game pon ok pa.. :)

2010-12-10

home alone

ohhhh..diumumkan stat jam ni saya dok sorang2 ja kt umah sampai 17.12.2010..
borinkkk...
malas mahu berbuat apa saja..
umpama hidup segan mati x mau..x mau..x mau..
bencinya dok sorang2 sebab slalu ingat kisah2 silam..
sampai bila nk jd ceni pon tataw..
pleasee grow up nadiah syazwani..
arghhhhhhhhhhh..tekanan perasaan..

p/s : perlukan penyakit amnesia utk saya lupakan semua ini..

ya Allah..give me strength.. :'(

2010-12-07

5 adek bradek


assalamualaikum w.b.t

hari ini aku nak kenalkan 5 adek bradek hat comey2 belaka..tahap kekacakan dan kehensemannya mampu menggoda sesiapa saja..auuww..


jom..check it out..

tadaaaaaa

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

hat ni abang sulung..nama dia  TUAH..waaa..bertuah sapa dapat hang..comey kan?




adek bawah tuah ni nama dia  JEBAT..huu..nak macam ala-ala Mitsubhisi Evo X sket..tahap kekacakan dia tak ley ganti TUAH lagi..aku minat abang sulung lagi..sori la JEBAT.. :(




adek no.3 ni pulak nama dia KASTURI..hensem tak??nak macam SAGA BLM sket kan..boleh la tahan tahap keHENSEMan dia.. hampir tergoda aku.. ;)





adek no.4 ni sangat kiut..tak percaya tengok la..anak no.4 ni memang suma kiut2 kot..ehem2..tadak kena mnegena aih..oppsss..lupa..nama dia LEKIR..







ok..yang ni pulak adik bongsu..nama ja bongsu tapi awat besaq dari hat len tataw..huu..nama dia  LEKIU..sorry to say la LEKIU..aku tak minat gemok2 cam kau sebab aku pon gemok..ahaha.. :D



haa..amacam??pilih2 mana berkenan..

mamak..bungkus lekir satu..gua mau angkat lekir..muahahaha..

p/s : kalo lah bley order macam kt kedai mamak kn best..waaahhh..berangan la kau..!