2010-11-21

semester dah habis


tengok budak gemok kt atas ni..budak ni lah yang selalu main banyak masa final exam..bila nak study je malas..bila nk buat assignment ja liat..bila nk wat amali je lenguh2 badan tapi bila time makan fuhhh..segala-galanya aman.. : D

ok ok stop..cuti da stat seminggu yang lalu..aku nk mintak maaf kalo ada salah silap dekat kau..kau..kau dan kau..mama pesan kena mintak maaf takut2 nanti tak sempat..dalam sebulan macam2 boleh jadi...lagipun b4 nk masuk sem baru n tahun baru kena la hapuskan dosa lama dulu..muahaha..

senarai list kesalahan dekat kawan-kawan :

  1. jeling-jeling time exam pastu copy paste..
  2. cilok makanan, sedut ayaq ais pastu wat muka kering
  3. pinjam pen orang buat2 lupa nk pulang
  4. conteng wall FB korang merepek bukan2..
  5. sengaja tak balas sms korang sebab malas
  6. lambat bayar hutang korang pastu kekadang wat2 lupa
  7. jumpa kt koridor pastu tetiba dok sepak terajang korang
  8. guna harddisk korang lama2..dah bukak banyak folder baru perasan tu orang punya..
  9. makan terlupa nk ajak korang. pastu tengok dok telan ayaq liuq ja..kesiaaaannnnn
  10. sengaja kutuk korang depan2..nk bg korang malu bila orang gelak..(gila keji punya prangai)
  11. gosip2 dalam erti kata lain mengumpat korang terok2 tanpa pengetahuan korang..
  12. gelak kuat2 dalam kelas sampai korang menyampah
  13. tarik muncung panjang2 depan korang bila tersentap sket
maap la kalo2 ada lagi yang terlepas pandang tak masokkan dalam list..sory sory sory weh..nampak sangat banyak salah ..huu..sebenarnya it's not easy to get along with others kan?kn?kn?sometimes,  i do things that get me into trouble. not sometimes but often.. hee..that why lah, saying "maaf" maybe can help, after apologizing, i'm might feel a little better (hope korang probably will too yaa) *peace*


happy holiday semua..selamat menggemokkan badan ye suma..harap2 aku sorang tak gemokk..marilah rakan-rakan sertai aku kita gemokkan badan.. ^_______^

No comments:

Post a Comment