2010-10-30

pemilik hati

dear hati...
sory 4 everything..
tengs jugak sebab kuat selama ni..
tengs sgt atas kekuatan yang kau beri selama ni..
aku tak salahkan kau hati jika sekarang kau dah tak mampu bertahan..
kerna banyak sangat benda kau simpan sampai dah menjadi beban..


hati..
aku taw kau da berhenti berharap..berhenti berharap untuk semua benda dalam hidup yang kau impikan..
yessss..kau da give up..sebab kau da penat tunggu dan tunggu dan tunggu dan menanti sesuatu yang kau sendiri tak pasti...
kau takut untuk luahkan..kau malu untuk bicarakan..kau benci untuk menyusahkan..


hati..
aku harap kau teruskan lah kuat untuk menghadapi dunia..
walaupun kau jatuh terjelupuk tiada siapa yang menjengukk
aku tahu kau kuat hati..

hati..
aku mohon pada kau teruskan lah kuat..
kerana kau sumber kekuatan aku..
supaya aku dapat bangun dan terus berlari..

2010-10-15

cerita saya

assalamualaikum w.b.t

sudah sekian lama blog ini terbiar baru malam ni terasa untuk menaip..syukur alhamdulillah aku masih sehat..yaa..bertambah tambah sehat dengan berat badan yang agak membanggakan kedua orang tua ku..kalo dulu mereka bimbang kenapa semakin kurus kini mereka mampu tersenyum bahagia dengan kegemokan aku yang semakin melampau-lampau..  ;))

hurmmm..actually no stories to share..cukup la aku katakan everything is back to normal..3 minggu yang aku lalui sgt perit dan pedih tapi aku cuba hilangkan perasaan itu agar semua orang bley tersenyum bahagia biarpun hati  ini yang bergelodak seribu rasa..takde niat sket pun nk lukakan hati mereka..cuma hati ini kecik sangat..sket2 nak terasa..sket2 nak tacing kan..mungkin luaran hati ini nampak seperti batu padahal dalaman macam jeli je..lembut and lembik nk mampusss..yekkk..

ohh..untuk pengetahun anda semua bulan ni saja sudah berbijik2 kek aku telan..disebabkan itu juga pipi aku semakin kembong dan membengkak..jangan ditegur kalo saiz baju sudah tidak seperti dulu..aku  juga sibuk menyumbat perut dengan makanan2 yang amat enak sekali sehingga tidak sedar bahawa rupa aku sekarang sudah tidak seperti dulu..kegilaan kepada makanan semakin menjadi-jadi..sapa2 ada tips untuk hilangkan rasa cinta aku pada makanan bley la kongsi2 bersama.. sharing is caring right?? ;))

kat bawah ni aku uploadkan muka besday2 boy n girl yang baru lepas..dengan tibanya tarikh 10.10.10 maka berakhirlah juga besday all my bff.. hepy besday to all of u..semoga anda semua bahagia selalu and sentiasa murah rezeki..aminnn..


tikah n shah (mcm hot kapel kn??haha)

kesayangan's

zura n ae..

k.a.m.i
 
last but not least aku nk mintak maaf pada sapa2 yang ada tersentap dengan kata2 yang terkeluar dari mulut aku..i'm not perfect but i try to be perfect..

jaga diri semua..bye.. ;)