2013-06-17

convocation day

assalamualaikum

entry kali ni lebih kepada lambakan gambar-gambar masa konvo hari tu..bila tengok blk gambar2 ni rasa nk konvo lagi sekali..nk jumpa kawan2 lagi..rindu terok2 baq hang..5 taun setengah susah senang jatuh bgn dengan depa oiii..sapa tak rindu..macam2 kenangan ada..uhukk..








kawan sampai mati

my mum n my sis..scroll degree ni untuk mama ngan abah yg nak sangat kakcik jd cikgu..alhamdulillah tercapai jugak doa mama selama ni..mekaseh sbb mama byk support kakcik mcm2 benda sepanjang pengajian ni..luv u mom..

my big family..tak cukup korum sebab abang sulung tak datang..tunang sendiri pon tak datang..sobsob..sampai hati awak..tapi takpe..janji dh dapat claim hadiah besarrrrr..hahaha.. :p


pssst.. alhamdulillah sejuta kali syukur ya Allah penantian ini dah berakhir.. :)

2013-06-14

2 bulan sebelum berkahwin

assalamualaikum..

alhamdulillah persiapan setakat ni masih berjalan lancar..aku ni jenis slow..so kena la buat keja mula dari awal..kalo last minute dk lemah gemalai lagi konfem kelam kabut..huu
ok 2 bulan sebelum berkahwin :

* edar kad jemputan

*decorate door gift



kad aku ni simple ja..bukan kartun2 mcm trend sekarang sbb aku mmg minat jenis simple2 ni..aku puas hati sangat dengan kad aku yang tak seberapa ni..harga sangat berpatutan dan sangat puas hati..kalo berminat dengar la iklan kt hot.fm pon ada.. LHCREATIVECONCEPT.. mcm2 gift dpt ooooo..mmg BERBALOI.


500 kad bersedia untuk diterbangkan ke rumah keluarga rakan sahabat handai =)




ni baru beberapa jar yang aku dah buat..rajin bebenor aku tempek bunga,riben sana sini..kena buat dari sekarang oii..jar ni ada 1k..fuhhhh..tapi alhamdulillah sekarang suma hampir selesai..wuuuu..tepuk tangan kt diri sendiri..kos plak walaupon boleh tahan harganya tp aku niat apa2 pon suma kerana Allah..nk buat benda baik haruslah hati pon baik.. =)



pssst.. mintak rakan-rakan doakan kenduri nanti agar sumanya berjalan lancar..aaminn

2013-05-06

hari jubah


assalamualaikum..

alhamdulillah..impian bakal jadi kenyataan setelah 5 tahun setengah berhempas pulas..

terima kasih ya Allah..




pssst.. : sapa2 nk sewa hantaran jangan lupa emel kite yer..cod kedah sahaja.. :)